Tájékoztató

A koronavírus-veszélyhelyzet kapcsán életbe lépő kormányzati intézkedések érintik a Derecskei Városgazdálkodási Nonprofit Kft. alábbi működési területeit, ezért az alábbi intézkedések meghozataláról rendelkezünk:

FŐZŐKONYHA

A Derecske Városgazdálkodás Nonprofit Kft. központi főzőkonyháján 2020.03.16-tól nem lesz lehetőség étel helyben fogyasztására. A szociális szolgáltatásokra jogosultak számára házhozszállítással történik az étkeztetés. A diákétkeztetés – beleértve bölcsőde, óvoda, iskola a jogosultak saját ételhordójukkal elvihetik az ebédet a Derecske, Lengyel u. 1-3 sz. alatti (gimnázium) konyháról az alábbi ütemezés szerint:

- FONTOS, hogy a tumultust kerülve, ne egyszerre érkezzenek.

- A bölcsődés, óvodás gyerekek számára arra kérjük a szülőket, hogy 11.30-tól 12.30-ig vegyék át az ebédjüket. 12.30-tól pedig várjuk az iskolás korú gyerekek szüleit.


VÁROSI SPORTCSARNOK

2020. március 16-tól Derecske Város játszóterei és szabadtéri kondiparkjai zárva tartanak.


PIAC

2020. március 16-tól a derecskei piac zárva tart.


JÁTSZÓTEREK, KONDIPARKOK

A szabadon megközelíthető játszótéri eszközöket és kondi-eszközöket mindenki csak saját felelősségre használhatja.2020. március 16-tól a Derecske Városi Sportcsarnok zárva tart.


ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

A Városgazdálkodás ügyfélszolgálata minden hétköznap elérhető munkaidőben a 06 54/410-005-ös telefonszámon.

A személyes ügyfélfogadás szünetel, pénztári befizetésre kizárólag szerdánként 08.00-tól 12.00-tól nyílik lehetőség.
Kérjük, amennyiben lehetőségük van rá, a banki átutalással való fizetést részesítsék előnyben.


Derecske, 2020. március 15.


Végső Zoltán
ügyvezető s.k.


Megújult a Sportcsarnok külső homlokzata

A Derecskei Városgazdálkodási Nonprofit Kft. egy Leader pályázatnak köszönhetően az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásával 3 667 576 Ft támogatást nyert a sportcsarnok külső festési munkálatainak elvégzésére.

A sportcsarnok Derecske Város Önkormányzat tulajdona, üzemeltetését a Derecskei Városgazdálkodási Nonprofit Kft végzi.

Derecske Város leglátogatottabb létesítménye. Itt kerülnek megrendezésre olyan események, melyek sok érdeklődőt vonzanak. Hasznosítása több irányú, részben biztosítja az iskolarendszerű testnevelés és diáksport teremigényét, a civil sportegyesületek működésének feltételeit, sportversenyek, iskolai, kulturális rendezvények színtere.

A több mint húsz éve épült háromszintes épület külseje az évek során megrongálódott, elvavult ezért volt szükségszerű a külső falak felújítása.

A festési munkák májusban fejeződtek be.


„A Derecskei Városgazdálkodási Nonprofit Kft. eszközfejlesztése”

A Derecskei Városgazdálkodási Nonprofit Kft. 2013. július 15-én pályázatot nyújtott be az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2013-ban nyújtandó támogatások részletes feltételiről szóló, a vidékfejlesztési miniszter 35/2013. (V.22.) VM rendelete alapján.

A Derecskei Városgazdálkodási Nonprofit Kft. egyik ágazata a Derecskei Hírek és a derecske.hu szerkesztőségét foglalja magába 2011. februárja óta. Az akkor beszerzett, a szerkesztőség működtetéséhez szükséges eszközök mára elhasználódtak, teljesítményük elmarad a már jelenleg elvártakhoz képest.

A kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy a munkatársai részére biztosítsa a technikai feltételeket, a gyors és hatékony munkához szükséges technikai háttér megteremetését.

A Derecskei Városgazdálkodási Nonprofit Kft. tevékenységi körébe tartozó feladatok ellátása, a munkavégzés zökkenőmentes lebonyolítása érdekében szükséges az informatikai fejlesztés, az eszközbeszerzések elengedhetetlenek. A Nonprofit Kft. rendszeresen fogad gyakornokokat.

A tervezett projekt célja, hogy a Derecskei Városgazdálkodási Nonprofit Kft. eszközállománya a pályázat segítségével fejlesztésre kerülhessen. A lakosság naprakész pontos tájékoztatása érdekében új eszközök beszerzése szükséges, hogy XXI. századi követelményeknek megfelelően nyújtson szolgáltatást a város lakosai részére.

A pályázat keretében 2 darab LENOVO G500-59 laptop és a hozzátartozó Windows 8.1 64 bites operációs rendszer került beszerzésre.

A projekt összköltsége: nettó 267.715 Forint
Támogatási intenzitás: 100%
A projekt megvalósításának időpontja: 2014. január 20.


Pénztári nyitva tartás

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Derecskei Városgazdálkodási Nonprofit Kft. központjában (Derecske, Köztársaság út 90.) a pénztári nyitva tartás, illetve ügyfélfogadás az alábbiak szerint változik:

HÉTFŐ-KEDD
- DÉLELŐTT:
7:15-12:00 óráig
- DÉLUTÁN: 13:00-16:00 óráig

SZERDA
- DÉLELŐTT:
7:15-12:00 ÓRÁIG
- DÉLUTÁN: A pénztár zárva tart, illetve ügyfogadás nincs.

CSÜTÖRTÖK
- DÉLELŐTT:
7:15-12:00 óráig
- DÉLUTÁN: 13:00-16:00 óráig

PÉNTEK
- DÉLELŐTT:
7:15-12:00 óráig


Tájékoztató az ételszállítással kapcsolatban

Az étel ára (2015. január 1-től):

- házhoz szállítással Derecskére és Konyárra
(ételhordó kaució befizetése mellett) bruttó 750.- Ft

- helyben étkezés illetve saját elvitel esetén
(ételhordó kaució befizetése mellett) bruttó 700.- Ft

- ételtároló dobozban, elvitelre
bruttó 820.- Ft

- ételtároló dobozban, házhoz szállítva Derecskére és Konyárra
bruttó 870.- Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Kiszállítási díj: 50 Ft. Dobozdíj: 60 Ft/db.

Az étel kiszállítása a sofőr által jelzett időpontban történik.

Amennyiben a sofőr az ételt nem tudja átadni a megrendelőnek, illetve nem tudja elhelyezni előre megbeszélt helyen, úgy folytatja útját és az étel újbóli kiszállítására nincs lehetőség.

A vendégek az újabb ételrendeléskor átadják a korábban átvett, üres edényzetet ezzel egyidőben kaphatják meg az étellel töltött ételhordót.

Az ételhordók kifizetése az első ételrendeléskor esedékes. Az ételhordók a Kft. tulajdonában maradnak, a vendégek csak használatra kapják meg.

Egy ételhordóba (annak 3 részébe) egyidejűleg csak egy adag ételt töltünk.

A szolgáltatást megrendelni valamint fizetni a sofőrnél illetve a Derecskei Városgazdálkodási Nonprofit Kft. főzőkonyháján (Derecske Lengyel u. 1. sz.) lehet (telefon: 06 54 410-973).

Megrendelni előre egy hónapot lehet.

Étel elhordás csak a Kft. tulajdonában lévő 3 részes műanyag ételhordóban engedett.

A csere ételhordók kauciója 1 évre 600,- Ft / darab, 2 darab esetén 1200,- Ft.


Társaságunk neve (Derecskei Városgazdálkodási Kht.) a Hajdú-Bihar megyei Bíróság mint Cégbíróság 2009. június 24-i bejegyzése alapján az alábbiak szerint változott:

Derecskei Városgazdálkodási Nonprofit Kft.
Székhely: 4130 Derecske, Köztársaság út 90.
Cégjegyzék szám: 09-09-017153
Adószám: 18552825-2-09 (nem változott)
Bankszámla szám: 11738118-20020464 (nem változott)